Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Ace NT2 NiTi Two Rotary System 15-25mm

Cod : PO-NT2R1525
compara...
Descriere

Indicatii:

  • Ace rotative Endostar NT2 NiTi Two Rotary System.

 

Beneficii:

  • Este un sistem economic de ace nichel-titan cu 2 conicitati pentru a fi folosit usor, rapid si sigur in tratamentul mecanic al canalului radicular.
  • Acestea pot fi utilizate folosind metoda clasica- de la marimea cea mai mica la cea mai mare.
  • Acestea ar trebui folosite ca instrumente suplimentare impreuna cu sistemele de ace cu diferite conicitati, cu o piesa contraunghi avand viteze intre 150-300 rpm.

 

Prezentare:

  • Cutie x 6 buc.
  • Marime 15-25 mm.

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse