Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Hipoclorit de sodiu Chloraxid 5,25% x 3 buc

Cod : CE-36-Oferta
compara...
Descriere

Indicatii:

  • Solutie pentru spalarea si dezinfectarea canalului radicular.

Beneficii:

  • Actioneaza si dizolva partea organica existenta in canalul radicular
  • Lichidul patrunde atat in canalul principal, cat si in canalele laterale, care se dovedesc a fi inaccesibile,  pentru majoritatea instrumentelor.

Prezentare:

  • Flacon x 400ml
  • Oferta contine 3 buc

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Hipoclorit de sodiu Chloraxid 5,25% x 3 buc https://medidentexim.ro/userfiles/39dd3864-ceac-4229-a253-a1835c540a3e/products/4312758_list.jpgCERKAMED
70.06RON In stoc!
Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse