Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Admira Fusion VOCO

Locatie: Noutati // Data: 25.09.2015

Admira® Fusion de la VOCO

Primul material restaurativ pur ceramic
Cu Admira Fusion, VOCO prezintă primul material restaurativ universal pur ceramic. Acest lucru a fost posibil prin inovaţia de a combina tehnologia nano-hibridă deja certificată, cu cea ORMOCER® elaborată în colaborare cu Institutul Frauenhofer pentru Cercetare în Silicate ISC.
Compania VOCO lansa la începutul anilor 1999 Admira, primul sistem restaurativ bazat pe ORMOCER®, urmat în anul 2003 de Grandio, primul compozit nanohibrid. Cercetări intensive au combinat avantajele acestor două sisteme restaurative.

Oxidul de siliciu este compusul chimic de bază al noului compozit nanohibrid ORMOCER® Admira Fusion, nu numai la nivelul particulelor de umplutură ci şi, aceasta reprezentând realizarea inovativă, la nivelul matricii organice.
Această tehnologie unică pur silicată oferă o serie de avantaje remarcabile cum ar fi faptul că Admira Fusion, prin comparaţie cu alte materiale compozite disponibile pe piaţă, are cea mai redusă contracţie de polimerizare (1.25% din volum) şi, cuplat cu aceasta, un stres de contracţie foarte redus.
ORMOCER® (cermică modificată organic) utilizat în producerea compozitului Admira Fusion îi conferă o mare biocompatibilitate, deoarece nu are în compoziţie monomer clasic, ce ar putea rămâne nepolimerizat. Compozitul fotopolimerizabil, radioopac, nanohibrid ORMOCER® are 84% conţinut de particule anorganice de umplutură şi acoperă un spectru larg de indicaţii.
Acestea includ printre altele: obturaţii de clasa I-V; lineri pentru cavităţile de clasa I şi II; reconstrucţia dinţilor anteriori afectaţi traumatic; imobilizarea dinţilor mobili; sigilarea extinsă a fisurilor; reconstituirea bonturilor dentare; fabricarea de inlay-uri compozite.
Stabilitatea coloristică deosebit de înaltă îi conferă un avantaj adiţional permiţându-i o utilizare absolut universală, pentru cele mai înalte cerinţe atât în regiunea anterioară cât şi în cea posterioară. Fiind un material foarte omogen, oferă o manipulare deosebit de facilă şi este compatibil cu toate sistemele adezive convenţionale.
Sistemul restaurativ este completat de Admira Fusio x-tra, care permite aplicarea în straturi cu o grosime de până la 4mm asigurând aceleaşi proprietăţi fizice. Versiunea rapidă, convinge de asemenea printr-un nivel scăzut de contracţie de polimerizare precum şi o biocompatibilitate deosebită.
Nuanţa universală U simplifică şi mai mult manipularea, deoarece asigură rezultate estetice în zona posterioară, adaptându-se prin efectul cameleon la ţesuturile dentare învecinate. Admira Fusion şi Admira Fusion x-tra sunt disponibile în seringi rotative precum şi în capsule pentru aplicarea directă.
INDICAŢII:
Obturaţii de clasa I-V
Obturaţie de bază în cavităţile de clasa I şi II
Reconstituirea dinţilor frontali fracturaţi traumatic
Faţetarea dinţilor frontali pigmentaţi
Corecturi de formă şi culoare pentru îmbunătăţirea esteticii
Şine de imobilizare pentru dinţii parodontotici
Reparaţii de faţete, reparaţii ale defectelor de smalţ şi ale materialelor provizorii pentru punţi şi coroane
Sigilări extinse
Restaurarea dinţilor de lapte
Reconstituirea bonturilor dentare
Inlay-uri composite
BENEFICII:
• Primul material pentru obturaţii bazat exclusiv pe ceramică din lume:
– tehnologie pur silicat: particulele de umplutură cât şi matricea organică sunt exclusiv pe bază de oxid de siliciu;
– nu conţine monomeri clasici.
• Datorită celei mai inovative tehnologii ORMOCER®:
– are de departe cea mai redusă contracţie de polimerizare (1.25% – vol) şi un stres indus de contracţie de polimerizare foarte mic în comparaţie cu toate materialele compozite convenţionale;
– inert, prin aceasta foarte biocompatibil, cu stabilitate coloristică deosebită.
• Este un material universal, putând fi utilizat pentru cazurile cu cele mai înalt pretenţii atât în zona laterală cât şi în cea frontală
– oferă combinaţia perfectă între opacitate şi translucenţă pentru rezultate cât mai naturale;
– paleta de culori este optim aleasă, pentru a oferi posibilitatea unei activităţi flexibile, atât în sistem mononunaţă cât şi în sistemul de combinare a mai multor nuanţe.
• Rezultate de înaltă clasă pe termen lung:
– prin manipularea excelentă, potenţialul de lustruire foarte ridicat, precum şi rezistenţa crescută a suprafeţei oferă.
• Compatibil cu toate sistemele adezive convenţionale.

Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse