Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Politica de Protectie a datelor si de Cookies

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către MEDIDENT EXIM SRL , prin intermediul magazinului virtual către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către MEDIDENT EXIM .

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ (DPI)
Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informările primite de la Vânzător.
De asemenea, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea MEDIDENT EXIM SRL  și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Cand vizitezi site-ul www.medidentexim.ro, cand ne contactezi pentru o cerere de oferta sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale.

Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa.

Prin navigarea pe site-ul www.medidentexim.ro   si inscrierea la newsletter, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

 

DEFINITII TERMENI

Medidentexim.ro (sau „Site-ul”) este un site de prezentare al SC MEDIDENT EXIM SRL. Site-ul este detinut si administrat de SC MEDIDENT EXIM SRL , cu sediul in Brasov.

Potrivit Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), medidentexim.ro  este operator de date cu caracter personal.

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”);

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

CE INFORMATII COLECTAM?

Informatii pe care ni le furnizezi voluntar
Cand utilizezi formularele de cerere de oferta de pe site, cand ne contactezi prin telefon sau

e-mail sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram.
Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, adrese, adrese de

 e-mail, numere de telefon, etc. 
 Medidentexim.ro colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice:

  • Numele si prenumele, datele de contact (adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare), precum si cod numeric personal  , dar numai cu acordul Dumneavoastra
  • Parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificarea ca si client, precum si pentru accesarea contului Dumneavoastra.
  • Date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
  • Date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe paginile web pe care le vizitati.
  • Date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba. 

Toate datele colectate au avut consimtamantul Dumneavoastra, odata cu inregistrarea ca si client cu inscrierea la newsletterul medidentexim.ro sau cu efectuarea unei comenzi pe www.medidentexim.ro.
www. medidentexim .ro colecteaza urmatoarele date de la persoanele fizice (în cazul comenzilor efectuate pe persoană juridica):

  • Denumire persoana juridica, atributul fiscal, codul unic de inregistrare
  • Numar de inregistrare Registrul Comertului
  • Adresa postala completa, adresa de livrare completa, numarul de telefon, adresa de email
  • Informatii delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul)
  • Consimtamant privind primirea de buletine informative din partea SC MEDIDENT EXIM SRL (newsletter, sms). 

Atentie! Nu colectam date cu caracter personal clasificate ca si date sensibile in conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016. Nu colectam informatii cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenenta sindicala, date genetice sau biometrice, date medicale, date despre viata sau orientarea sexuala.
Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau transferam informatii catre terti.

 

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

Atat potrivit legislatiei actuale, cat si potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

 

SCOPUL COLECTARII DATELOR PERSONALE: 

  • Receptionarea de comenzi plasate prin mijloacele electronice    
  • Procesarea comenzilor plasate prin mijloace electronice   
  • Expedierea comenzilor plasate prin mijloace electronice   
  • Incasarea contravalorii produselor in sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plati cu cardul    
  • Procesarea retururilor    
  • Solutionarea reclamatiilor    
  • Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor.
  • Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate    
  • Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS).
  • Cercetari de piata, urmarirea si monitorizarea vanzarilor si a comportamentului clientului / cumparatorului.    

S.C. MEDIDENT EXIM  S.R.L, poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

  • furnizorilor de servicii de curierat: NemoCurier ; FanCurier ( alte servici la cererea clientului )
  • furnizorilor de servicii de marketing
  •  furnizorilor de servicii de plata/bancare
  •  alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor noastre.
     
    Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

     

 

 

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi.

 

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

• Dreptul de retragere a consimtamantului;
In situatia in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamant, iti poti retrage consimtamantul in orice moment si in mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@medidentexim.ro cu subiectul „retragere consimtamant”.
• Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.


• Dreptul la rectificare;
Ai dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”);
In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara intarzieri nejustificate.
• Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite noua sa verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
(d) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.
• Dreptul la portabilitatea datelor
Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:
(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
• Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa
Nu ai acest drept in cazul in care decizia:
(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.

CUM ITI EXERCITI DREPTURILE

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@medientexim.ro

 

 

CE SUNT COOKIE-URILE?

Un cookie este un fisier-text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand vizitati site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile functionale sau pentru ca acestea sa functioneze mai eficient, precum si pentru a furniza informatii detinatorilor site-ului.

CUM UTILIZAM COOKIE-URILE?

Site-ul medidentexim  utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google, Inc. („Google”) care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Google Analytics utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Google si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Google, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Google declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Google poate transfera informatiile colectate de Google Analytics catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Google.
In conformitate cu conditiile de utilizare ale Google Analytics, Google nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Google.
Puteti refuza utilizarea cookie-urilor Google Analytics descarcand si instaland Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

• Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Site-ul medidentexim utilizeaza Facebook Pixel, un serviciu de analiza web furnizat de Facebook care contribuie la analizarea utilizarii site-ului. In acest scop, Pacebook Pixel utilizeaza „cookie-uri”, care sunt fisiere-text plasate in calculatorul dumneavoastra.

Informatiile generate de cookie-uri cu privire la modul in care este utilizat site-ul – informatii standard de jurnal de utilizare a internetului (inclusiv adresa dumneavoastra IP) si informatii privind comportamentul vizitatorului intr-o forma anonima – sunt transmise catre Facebook si stocate de aceasta, inclusiv pe servere din Statele Unite. Inainte de a fi transmisa catre Facebook, adresa dvs. IP este anonimizata.

In conformitate cu certificarea sa legata de „scutul de confidentialitate” (Privacy Shield), Facebook declara ca respecta cadrul UE-SUA privind scutul de confidentialitate. Facebook poate transfera informatiile colectate de Facebook Pixel catre o terta parte atunci cand legislatia impune acest lucru sau atunci cand respectiva terta parte prelucreaza informatiile in numele Facebook.
In conformitate cu conditiile de utilizare ale Facebook Pixel, Facebook nu va asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date detinute de Facebook.

Un alt serviciu care foloseste cookie-uri este cel de Live Chat. Daca doresti sa iei legatura cu noi prin Live Chat, serviciul va utiliza un cookie pentru te identifica dupa nume, email si adresa IP.

 

CUM POT FI CONTROLATE COOKIE-URILE

Puteti controla si/sau sterge cookie-uri dupa cum doriti. Puteti sterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculatorul dumneavoastra si puteti configura majoritatea browserelor sa impiedice plasarea acestora.

 

GESTIONAREA COOKIE-URILOR IN BROWSERUL DUMNEAVOASTRA

Majoritatea browserelor va permit:
• sa vedeti ce cookie-uri aveti si sa le stergeti in mod individual
• sa blocati cookie-uri ale unor terte parti
• sa blocati cookie-uri ale anumitor site-uri
• sa blocati setarea tuturor cookie-urilor
• sa stergeti toate cookie-urile atunci cand inchideti browserul

Daca optati pentru stergerea cookie-urilor, trebuie sa aveti in vedere ca eventualele preferinte se vor pierde. De asemenea, daca blocati cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor functiona in mod adecvat. Din aceste motive, nu va recomandam sa blocati complet cookie-urile atunci cand utilizati site-ul medidentexim.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente in Cont.
Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său de pe www.medidentexim.ro, va deține o evidență a facturilor emise de MEDIDENT EXIM SRL , putându-le salva și arhiva la rândul său în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.
Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic, prin adăugarea acestora de către MEDIDENT EXIM  în Contul de client sau prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată in Contul său.

În cazul în care aceste informații sunt indisponibile pentru 48 de ore în contul de client, vă rugăm să ne sesizați acest aspect pe adresa de mail: office@medidentexim.ro.
 

 

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: office@medientexim.ro.

 

Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro
înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2018 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse