Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Renuntarea la cumparare

RENUNTAREA LA CUMPARARE
  • CUMPARATORUL poate returna un produs, sau poate renunta la un serviciu in termen de 14 zile calendaristice, fara a invoca un motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.
  • Perioada de 14 zile expira, de la ziua in care CUMPARATORUL a intrat in posesia fizica a produsului sau serviciului.
  • Returnarea produsului sau renuntarea la un serviciu, va fi precedata de completarea formularului online de returnare disponibil aici sau apeland 0268-31.55.44
  • VANZATORUL va rambursa prin virament bancar suma datorata in maxim 10 zile de la data informarii de catre CUMPARATOR a deciziei de returnare cu conditia primirii produselor in aceasta perioada.
  • CUMPARATORUL poate refuza comanda livrata prin curier daca ambalajul prezinta deteriorari majore

Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse