Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

CONDITII DE RETUR

  • CUMPARATORUL poate returna produsele in cazul in care acestea nu sunt conforme cu specificatiile de pe site, sau produsele au fost livrate eronat de catre VANZATOR
  • Nu se acceptă retururi pentru anestezice.
  • Nu se accepta retururi pentru comenzi de produse personalizate, altele decat cele din portofoliul producatorului.
  • Nu se accepta ca retur produsele care nu mai respecta specificatiile initiale, privind forma, functionalitatea sau care prezinta deformari majore, desigilate care nu sunt cauzate din vina VANZATORULUI
  • Orice lipsuri, defecte sau neconcordante constatate la receptia unui produs sau a unui serviciu, vor fi adresate telefonic la 0268-31.55.44 intre orele 8:30 – 17:00 de luni pana vineri sau prin e-mail completand formularul disponibil aici „Sugestii si reclamatii” în cel mult 48 ore.
Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse