Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse
Condiții de plată
  • Preturile produselor si serviciilor afisate pe site, contin TVA conform legislatiei in vigoare.
  • VANZATORUL nu este responsabil pentru comisioanele retinute de banca CUMPARATORULUI la plata cu cardul.
  • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata se vor specifica pentru fiecare comanda
  • Facturile pot fi trimise catre CUMPARATOR prin email avand aceeasi valabilitate cu documentul original
  • Modalități de plată: card / virament bancar / plată ramburs / online cu card bancar.
  • Online cu card bancar prin " EuPlatesc " (Visa / Visa Electron / MasterCard / Maestro).
  • Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile cardului dumneavoastră,în pagina securizată a procesatorului de plăți.
  • Plățile cu card de credit /debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și MasterCard / Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rând faptul că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

                                    

  • Produsele sunt proprietatea Medident Exim până la achitarea lor integrală.
Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse