Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Plata cu cardul

Plata cu cardul

  • Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile cardului dumneavoastră,în pagina securizată a procesatorului de plăți.
  • Plățile cu card de credit /debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și MasterCard / Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și celor realizate la bancomat. "3-D Secure" asigura in primul rând faptul că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.
  • Datele cardului de plata al CUMPARATOR nu sunt accesibile VANZATORULUI si nici nu vor fi stocate de catre VANZATOR.
  • Prin inscrierea in baza de date a VANZATORULUI, CUMPARATORUL isi ofera consimtamantul, conform legislatiei in vigoare, sa fie contactat de reprezentantii VANZATORULUI pentru oferte speciale (cap.1.6), servicii de marketing, cursuri (cap.1.9), etc
  • VANZATORUL va administra datele cu caracter personal doar in vederea informarii CUMPARATORULUI asupra ofertelor speciale si pentru activitati curente. VANZATORUL nu va face publice si nu va pune la dispozitie aceste date nici unei terte parti.
  • Medident „your dentality partner” si Dentaloutlet „your dentality partner”  sunt marci inregistrate si nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului
Protectia datelor
  • Prin inscrierea pe siteul www.medidentexim.ro furnizati doar informatiile necesare prelucrarii si finalizarii comenzilor. Optional puteti confirma abonarea la newsletterele noastre.
  • Medident Exim garanteaza ca baza de date cu clienti a companiei nu va fi facuta publica
  • Plata cu cardul se afla sub stricta supraveghere a platformei e-commerce a furnizorului de plati in conditii de maxima securitate.
  • La solicitarea pe email a clientului, datele personale pot fi sterse din baza de date.
 
Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse