Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Cosul
meu
Contul
meu
Produse

Comprese sterile din material netesut 5/5 netesut

Cod : DI-84
compara...
Descriere

Indicatii:

  • Comprese sterile din material netesut 5/5
  • Compresele din tifon, sunt recomandate pentru îngrijirea plăgilor acute şi / sau infectate şi pentru îngrijirea şi protecţia plăgilor care se afla în curs de cicatrizare.

 

Beneficii:

  • Datorită calităţii materalului, compresele pliate din tifon si netesut sunt foarte absorbante, acţionând favorabil asupra plăgii şi grăbind vindecarea.
  • Comprese sterile, pliate in 4 straturi

 

Prezentare:

  • Punga x 100 buc
  • Dimensiuni 5 cm x 5 cm

Comentarii produs
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu
Informatii
Medident Exim importa si vinde echipamente si consumabile dentare adresandu-se medicilor dentisti, tehnicienilor dentari si facultatilor de profil. Vanzarea se face la nivel national prin reprezentanti de vanzari, magazine de tip show-room si servicii de curierat.

De la infiintarea sa in 1998, angajamentul echipei Medident Exim fata de clientii sai este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentreaza pe oferirea produselor si serviciilor de calitate dintre care unele exclusive.

Telefon: 0268.31.55.44
Email: office@medidentexim.ro

înregistrează-te

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru.

Pentru a vă transmite prin email informații cu privire la noile produse si serviciile noastre vă rugăm să completați câmpurile de mai jos:

powered by teamshare
© Copyright 2019 Medident Exim
designed by headstart.ro
in produse